If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми може и от маслото да е. Уж 20К, но преди време като гледах тубата нещо ми се струваше странно на вид. Може и да е било фалшиво. Не съм го купувал аз и не знам от къде е взето.
Иначе конкретната причина да гръмне е щото я карах почти 3 часа на 7К оборота. Ама аз така си я карам от години. Може би сега и е дошло времето...
Как точно стана това с двигателя, че ми стана интересно - казваш звуци, светлини... дай повече информация. При такава феерия може и снимки да приложиш... Иначе ето го човекът с двигателите http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12404
Вече си намерих двигател - 500 евро от Германия. Благодаря за отговорите.
Колата (по-скоро купето) я оставих в Плевен. Но ако се сетя ще направя една фотосесия на двигател чийто биелите са излезли през катера.
Иначе самата случка не е интересна за разказване - газ газ газ и на излизане от един завой тъкмо да включа 4-та и се чу един гръм. Колата подскочи и огледалата ме заслепиха. Не знам колко огън излезе отзад, но стана доста светло (аа да беше тъмно). Изведнъж се сетих за резервоара и хванах раницата която беше на предната седалка готов да скачам. Тогава огъня от ауспуха спря и отбих в страни. Отворих предния капак и се чуваше как текат течности. Под колата стана една локва от масло и антифриз. И така. Дано новия мотор го бива повече...
Comment